AgileWorks sai 9-aastaseks!

29. november 2019 Autor: Avely Pütsep

AgileWorks on 9 aastane!

Oleme aastate jooksul tublilt kasvanud nii oskustepagasi kui tiimi suuruse poolest. Algsetest liikmetest, keda sai ühe käe näppudel kokku lugeda, on saanud 21 liikmega tööpere.

Ettevõtte sünnipäev on meie jaoks aasta üks kõige olulisem üritus. Korraldustiim alustas juba kuid enne üritust, et kõik suureks päevaks valmis saaks. Nii kulmineerusidki ka peo-eelsed tunnid dekoreerimismaratoniks koos PAC-MANi ja diskotuledega. Meie poistele arvutimängud meeldivad ja sellest oli inspireeritud ka teemapidu! Läksime tagasi lapsepõlve nätsukommide ja Super Mario radadele.

15. novembri õhtul sai meie kontor hoopis uue salapärasema kuue. Mängutemaatilistest tegelaskujudest tulid selleks õhtuks kokku Lara Croft’id, Pikachu, teletups, Super Mariod, sõdalased, Ämblikmees, ninja, Duke Nukem, Hitman, Doomguy ja kõiksugu muud karvased ja sulelised.

Õhtu jooksul jaotasime külalised tiimidesse, kus erinevates ülesannetes tuli proovile panna nii kiire mõtlemine kui kiired jalad. Kes arvab ära rohkem arvutimängudega seotud sõnu või arvutimängude tunnusmeloodiaid? Kes jookseb punktist A punkti B täpselt 9,6 sekundiga? Kes suudab kauem silmi pilgutamata lahti hoida? Kes paneb Mariole täpsemalt vuntsid tagasi ette? Tegevust oli hulga!

Veel sai jalga keerutada, head ja paremat süüa-juua ning sel aastal sai eriti palju mälestusi jäädvustada, sest pildistada sai nii fotoboksis kui fotograafi juures.

Ja loomulikult sai ka mängida, sest tegemist oli ju siiski videomängude peoga! Selleks oli lausa 2 erinevat tuba. Vanematest lemmikutest olid esindatud näiteks Contra, Super Mario ja Snow Bros, uuematest Duck Game, Stick Fight: The Game ja Pummel Party.

Peo tegi ekstra eriliseks meie oma õlu: mahedate humalanootidega Onu Argo IPA. See täielik hitt valmis meie oma köögis kuu aega enne pidu ja poiste isikliku retsepti järgi. Ka pudelite etikettide disain tuli majast seest, meie enda disainerite poolt. Puhas kvaliteetne käsitöö!

Aitäh meie armsale AgileWorks tööperele!

Aitäh kõigile meie klientidele! Nii neile, kes ilusaid sõnu või kingitusi saatsid kui neile, kes meiega koos tähistasid!

Järgmise aastani, mil saame 10-aastaseks!

Pildid: Fotoboks.ee ja Erlend Arras